16 ianuarie 2021

.
mednews-si-mobiasbanca–Mednews.md
Acasă » Știri » Absolvenții USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul lui Hippocrate
Absolvenții USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul lui Hippocrate

Absolvenții USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul lui Hippocrate

17 iunie 2016, 11:46

În aceste clipe, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, se desfășoară ceremonia de depunere a jurământului de medic pentru 643 de absolvenți autohtoni și 45 de cetățeni străini, care și-au făcut studiile în limba română la Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu”.

La eveniment participă mai mulți reprezentanți ai Guvernului Republicii Moldova, administrația USMF „Nicolae Testemițanu”, decani, prodecani, profesori, șefi de subdiviziuni universitare, studenți, părinți.

Reamintim că acum două zile, pe 15 iunie, în premieră pentru Alma Mater din Moldova într-o atmosferă solemnă au depus jurământul lui Hippocrate 224 de absolvenți internaționali, care au studiat medicina în limba engleză. În acest an, USMF „Nicolae Testemițanu” lansează în rândurile comunității medicale, promoția 2016, care numără 912 medici generaliști, stomatologi și farmaciști.

MedNews

Preluarea informaţiei de pe site-ul Agenţiei de Presă Mednews, poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei şi a link-ului direct la articolul preluat de pe www.mednews.md
Absolvenții USMF „Nicolae Testemițanu” depun jurământul lui Hippocrate Reviewed by on . În aceste clipe, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, se desfășoară ceremonia de depunere a jurământului de medic pentru 643 de absolvenți autohtoni și 45 de ce În aceste clipe, la Palatul Național „Nicolae Sulac”, se desfășoară ceremonia de depunere a jurământului de medic pentru 643 de absolvenți autohtoni și 45 de ce Rating: 0
scroll to top